Kes me oleme:

Meie veebilehe aadress on: https://wonderfullife.motomari.com.

Jõustumise kuupäev 24.05.2024

Tere tulemast meie veebilehele wonderfullife.motomari.com. See privaatsuspoliitika on loodud selleks, et aidata teil mõista, kuidas me kogume, kasutame ja kaitseme teie isikuandmeid.

Kogutav teave:

Me võime koguda isikuandmeid, nagu teie nimi, e-posti aadress ja muud asjakohased andmed, kui te neid vabatahtlikult meile esitate.

Kuidas me teie andmeid kasutame:

Me kasutame teie esitatud teavet oma teenuste pakkumiseks, hooldamiseks ja parandamiseks. Teie teavet võidakse kasutada ka päringutele vastamiseks, perioodiliste e-kirjade saatmiseks ja teie kasutajakogemuse personaliseerimiseks.

Teie teabe kaitse:

Me rakendame turvameetmeid, et kaitsta teie isikuandmeid volitamata juurdepääsu, avalikustamise või muutmise eest. Kuid ükski andmete edastamise meetod internetis või elektrooniline salvestusviis ei ole täiesti turvaline. Seetõttu, kuigi me püüame kaitsta teie isikuandmeid, ei saa me tagada nende absoluutset turvalisust.

Teie teabe jagamine:

Me ei müü, ei vaheta ega edasta teie isikuandmeid kolmandatele osapooltele. See ei hõlma usaldusväärseid kolmandaid osapooli, kes aitavad meil meie veebilehte hallata, äritegevust teostada või teid teenindada, tingimusel et need osapooled nõustuvad hoidma seda teavet konfidentsiaalsena.

Küpsised:

Me võime kasutada küpsiseid teie kasutuskogemuse parandamiseks. Saate oma brauseri seadete kaudu küpsiseid keelata.

Laste privaatsus:

Meie teenused ei ole suunatud alla 13-aastastele isikutele. Me ei kogu teadlikult alla 13-aastaste laste isikuandmeid. Kui olete lapsevanem või eestkostja ja saate teada, et teie laps on meile isikuandmeid esitanud, võtke meiega ühendust.

Muudatused selles privaatsuspoliitikas:

Me jätame endale õiguse seda privaatsuspoliitikat igal ajal ette teatamata uuendada või muuta. Palun tutvuge selle poliitikaga perioodiliselt, et jälgida muudatusi. Kasutades meie veebilehte või teenuseid, nõustute selle privaatsuspoliitikaga.

Kui teil on küsimusi selle privaatsuspoliitika kohta, võtke meiega ühendust aadressil maria@motospirit.ee.